Zaal 1009, Eenheid 2, de Bouw van Nr 6, Dinghao-Plein, Nr 44, Industriële Zuidenweg, High-tech Streek, Jinan, Shandong, China
Thuis

Shandong Fudeng Automobile Co, Ltd.

Van goede kwaliteit de bulkaanhangwagen van de cementtanker voor verkoop
Uw Aanhangwagen van de Brandstoftank is prachtig. elke details zijn tevreden.

—— Amzad prasad

Ik ben online Chatten Nu

Shandong Fudeng Automobile Co, Ltd.

1
Shandong Fudeng Automobile Co, Ltd.
fabriek Toon

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Zuidoost-Azië
Afrika
Merken : FUDENG
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 500,0000-1000,0000
Opgericht Jaar : 1992
Export pct : 20% - 30%

Is automobiel Co van Shandongfudeng, Ltd een fabrikant en een handelaar gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van semi aanhangwagens. Het bedrijf wordt gevestigd in Jinan, Shandong-provincie, met geschikte vervoerstoegang.

 

Als betrouwbare onderneming met vitaliteit, potentiële en uitvoerige sterkte, verstrekt Fudeng de bulkaanhangwagen van de cementtank, lage bedaanhangwagen, verlengbare semi aanhangwagen, afneembare gooseneck aanhangwagen, de semi aanhangwagen van de stookolietank, bitumentan aanhangwagen, LPG/LNG/CNG-tankaanhangwagen, containeraanhangwagen, flatbed aanhangwagen, skeletaanhangwagen, stortplaatsaanhangwagen, doos/lading/omheiningsaanhangwagen, auto-carrier semi aanhangwagen, speciale semi aanhangwagen, tractorhoofd, hout/hoofdzakelijk de aanhangwagen van het houtvervoer en aanhangwagendelen.

 

De goed uitgeruste faciliteiten en de uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten Fudeng-het de totale tevredenheid en lof van bedrijfaanwinsten van klanten toe. Het bedrijf heeft het certificaat van ISO, van Ce, en CCC opeenvolgend in voorbij verscheidene jaren verkregen. Als resultaat van hoogte - de kwaliteitsproducten en de eminente klantenservice, Fudeng-producten worden zeer over de hele wereld gewaardeerd in een verscheidenheid van verschillende markten; en het bedrijf heeft een mondiaal verkoopnet gebouwd die Azië, Afrika, Filippijnen, Zuid-Amerika, en het Midden-Oosten bereiken…

 

Met „Eerste Kwaliteit, Eerste Vertrouwen, en de Eerste Dienst die“ de bedrijfsfilosofie zijn, wijdt Fudeng om win-win samenwerking met de klanten te bouwen.

Contactgegevens
Shandong Fudeng Automobile Co, Ltd.

Contactpersoon: Mr. Foden

Tel.: +86-15969789566

Fax: 86-531-68659682

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)